Legitimatii tip card

Legitimatii card PVC

Legitimatie tip card Pvc

Legitimatiideserviciu.ro ofera un nou serviciu de tiparire personalizata a legitimatiilor tip card, acestea fiind solutia ideala pentru identificarea angajatilor, fidelizarea clientilor sau a membrilor.

Legitimatii card personalizate:
Pentru realizarea legitimatiilor de calitate si pentru rezultate de exceptie ale printului folosim carduri albe cu dimensiuni 86x54mm si cu o grosime de 0.76 – 1 mm asemanatoare cardurilor bancare.
La personalizarea cardurilor se folosesc numai consumabile originale pentru a asigura calitatea ireprosabila a imprimarii indiferent ca vorbim de imprimare policromie sau monocrom.
Pentru personalizarea legitimatiilor card punem la dispozitia clientilor doua variante de lucru:
 – Clientul furnizeaza macheta grafica intr-un format vectorial, calibrata CMYK/RGB, fonturile convertite la curbe iar in cazul imaginilor acestea vor avea o rezolutie de 300dpi. Dimensiunile machetei grafice trebuie sa fie de 86x54mm. Iar acolo unde exista datele variabile vor fi furnizate intr-un format text: .doc, .pdf, .txt, .xls
– Executam noi contra cost macheta grafica potrivit specificatiilor clientului si ne asiguram astfel ca rezultatele finale sunt unele de calitate.

Legitimatie tip card Pvc
Model Legitimatie tip card PVC

Tipuri de legitimatii tip card PVC:
Carduri de fidelitate/loializare: Utilizate de farmacii, magazine, restaurante, hoteluri, dealeri auto, centre de infrumusetare, etc..
Carduri membri/membership: Utilizate de centre de infrumusetare, asociatii, sali de sport, cluburi sportive, partide politice, etc..
Carduri nominale: Utilizate de regula de majoritatea companiilor pentru identificarea angajatilor.
Carduri abonamente: Utilizate de sali de sport, centre de wellness sau spa, etc..
Carduri cadou/gift card: Utilizate de magazine, farmacii, sau alte companii.
Legitimatii card: Utilizate de majoritatea companiilor pentru identificarea angajatilor.
Carduri cu coduri de bare: Utilizate de companii pentru a putea identifica anumite informatii precum sunt promotiile sau punctele acumulate, etc..
Carduri personalizate: Utilitatea cardurilor personalizate este data de companiile care doresc sa isi puna in valoarea ideile proprii.
Carduri inseriate: Utilizate pentru a tine evidenta membrilor sau a ofertelor.
Carti de vizita tip card: Utilizate ca inlocuitor pentru clasicele carti de vizita cartonate pentru a asigura o durabilitate sporita si un plus de calitate.

Pentru asigurarea protejarii in timp a legitimatiei tip card punem la dispozitie clientilor nostri si buzunare din plastic cu clips sau lantisor metalic. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina de accesorii aici.

Pretul legitimatiilor card variaza in functie de cantitatea comandata, tipul de tiparire, policromie, monocrom sau policromie/monocrom fata/verso si incepe de la 4 lei/buc. Pentru mai multe informatii sau oferte de pret va rugam sa ne contactati.