Livrare

Informatii livrare:


 Comenzile efectuate in cadrul magazinului nostru online sunt confirmate de regula in maxim 1-2 ore de la plasare, acestea fiind predate curierului in functie de stocul curent al produselor cat si de ora la care este efectuata comanda.

In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii sau ora efectuarii si confirmarii comenzii este mai mare decat ora maxima de predare a coletelor curierilor, acestea vor fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.

Pentru asigurarea timpilor de livrare, orele maxime de predare a comenzilor catre curieri sunt de regula urmatoarele:
– Posta Romana – serviciul Prioripost: se predau in urmatoarea zi lucratoare.
– Fan Courier: 13:00

Livrarile nationale:


Posta Romana serviciul de curierat rapid PRIORIPOST, termenul de livrare fiind de 1-2 zile lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean sau 2-3 zile lucratoare intre oricare alte 2 localitati. Livrarea se face prin predarea personala a comenzii la adresa destinatarului de catre factorul postal sau agentul PRIORIPOST. Comenzile preluate in ziua n vor fi predate curierului in ziua n+1. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.

Fan Courier, livrare la nivel national. La momentul finalizarii comenzii in cadrul magazinului nostru online, sunt calculate automat costurile de livrare in functie de adresa setata, astfel puteti vedea in timp real costul transportului. Costul include atat tariful de baza al curierului cat si taxa de cont colector.

Tarife generale de livrare practicate de curieri:

 

Fan Courie

Posta
Romana standard

Posta
Romana  Prioripost

Timp livrare24h-48hServiciu indisponibil
1-3 zile lucratoare
Plata ramburs  
Tarif livrare in Bucurestide la 30 Lei
(Zona 0, primul Kg)
de la 25 lei
Tarif livrare nationala
de la 30 lei
(Zona 0, primul Kg)

de la 25 lei
Tip livrarepredare
personala

predare
personala

 – Atat Fan Courier si Posta Romana livreaza  coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
  – Pentru lista completa de destinatii Km 0 va rugam sa consultati site-ul Fan Courier.