Legitimatii conducatori auto ARR 2024-2025

Legitimatii soferi auto agreate ARR 6×10

Legitimatiideserviciu.ro va pune la dispozitie noile legitimatii soferi auto agreate ARR 2024(potrivit modelului legal) disponibile in formatul inchis 6×10 cm.

Legitimatiile cartonate pentru conducatori auto sunt executate in doua variante avand interior alb sau galben. Legitimatiile sunt livrate in format standard(interiorul fiind completat in totalitate de client) sau personalizat(interiorul fiind personalizat potrivit cerintelor clientului).

Coperta exterioara a legitimatiei de sofer auto ARR este personalizata cu folio auriu cu textul „Legitimatie conducator auto„, in varianta standard are culoarea bleumarin.
La comanda, coperta legitimatiilor pentru soferi auto ARR poate fi personalizata cu sigla sau textul clientului, acesta putand alege dintr-o gama extinsa de culori disponibile.

Legitimatiile pentru conducatori auto ARR se adreseaza urmatoarelor categorii:
– companiilor de transport marfa sau care transporta marfa in regim propriu.
– companiilor de transport persoane(Maxi-taxi, taxi, turoperatori).
– persoanelor fizice autorizate care efectueaza transport de marfa sau persoane.

Pretul legitimatiei de sofer auto ARR este influentat de cantitatea comandata, acesta poate ajunge si pana la 8.33 lei/buc.
Pentru a beneficia de un pret exact cat si de promotiile la legitimatiile pentru soferi auto agreate ARR va rugam sa accesati magazinul nostru online aici sau sa ne contactati folosind datele noastre din pagina de contact aici.