Legitimatii conducatori auto ARR 2024-2025

Legitimatie sofer auto agreata ARR 7×10

Legitimatiideserviciu.ro va pune la dispozitie noua legitimatie sofer auto agreata ARR 2024(potrivit modelului legal) disponibile in formatul inchis 7×10 cm.

Legitimatiile cartonate pentru conducatori auto in formatul 7x10cm(deschidere verticala tip carte) sunt executate avand interior alb.
Legitimatiile sunt livrate in format standard(interiorul fiind completat in totalitate de client) sau personalizat(interiorul fiind personalizat potrivit cerintelor clientului).

Coperta exterioara a legitimatiei de sofer auto ARR este personalizata cu folio auriu cu textul „Legitimatie conducator auto„, in varianta standard are culoarea bleumarin.
La comanda, coperta legitimatiilor pentru soferi auto ARR poate fi personalizata cu sigla sau textul clientului, acesta putand alege dintr-o gama extinsa de culori disponibile.

Legitimatiile pentru soferi auto ARR in formatul 7x10cm sunt comercializate la bucata sau ambalate in pachete de 6 sau 12 bucati disponibile intr-o varietate de culori.

Pretul legitimatiei de sofer auto ARR este influentat de cantitatea comandata, acesta poate ajunge si pana la 8.33 lei/buc.
Pentru a beneficia de un pret exact cat si de promotiile la legitimatiile pentru soferi auto agreate ARR va rugam sa accesati magazinul nostru online aici sau sa ne contactati folosind datele noastre din pagina de contact aici.