legitimatii conducator auto

Producator legitimatii personalizate

Primul producator privat din Romania dedicat productiei de legitimatii de serviciu cartonate, legitimatii conducatori auto ARR, legitimatii de serviciu tip card si tip ecuson, ales de peste 1800 de institutii si companii.

Legitimatii cartonate

Modele standard completate in totalitate de catre client sau modele standard personalizate tiparite cu date variabile.

Legitimatii tip card

Modele personalizate imprimate policromie sau monocrom, potrivit unui model convenit.

 

Legitimatii tip ecuson

Ecusoane standard completate in totalitate de catre client sau ecusoane personalizate tiparite potrivit modelului furnizat de client.

De asemenea, producem la un raport calitate pret imbatabil stegulete de hartie tricolore si personalizate, ghirlande personalizate, carti de vizita, mape de prezentare, coli cu antet, etichete, agende, calendare, plannere de birou, brosuri, flyere, pliante, cat si servicii de personalizare materiale promotionale(pixuri, tricouri, etc…) indispensabile imaginii oricarei companii .

Pentru orice intrebari despre legitimatiile, ecusoanele sau serviciile noastre va rugam sa accesati magazinul nostru online sau sa ne contactati.

Legitimatie conducator auto agreata ARR 2020-2021

Site-ul Legitimatiideserviciu.ro va pune la dispozitie noile legitimatii de serviciu pentru conducatori auto, agreate ARR 2020-2021(potrivit ultimului model legal). Conform Hotararii de Guvern nr. 69 din 1 februarie 2012, articolul 4, punctele 57.2 si 77.2, reprezinta contraventie lipsa unei legitimatii conducator auto valabile, din care sa reiasa ca este angajat al operatorului de transport sau […]

HG 69/2012 ACTUALIZATA 2014

HG 69/2012 ACTUALIZATĂ (MODIFICATĂ ȘI COMPLETATĂ) Hotărârea Guvernului nr.69 din 01.02.2012  privind stabilirea încălcărilor cu caracter contravenţional ale prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.071/2009 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme comune privind condiţiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupaţiei de operator de transport rutier şi de abrogare a […]

Derulează în sus