legitimatie conducator arr

Informatii livrare:


  •  Comenzile efectuate pe site-ul Legitimatiideserviciu.ro sunt confirmate de regula in maxim 1-2 ore de la plasare, acestea fiind predate curierului in functie de stocul curent al produselor cat si de ora la care este efectuata comanda.
  • In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii sau ora efectuarii si confirmarii comenzii este mai mare decat ora maxima de predare a coletelor curierilor, acestea vor fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.
  • Pentru asigurarea timpilor de livrare, orele maxime de predare a comenzilor catre curieri sunt:
    – Posta Romana – serviciul Prioripost: 10:00 AM
    – TNT, Fan Courier, DPD: 14:00 PM

Livrarile nationale se fac exclusiv prin intermediul:


  • Posta Romana serviciul de curierat rapid PRIORIPOST, termenul de livrare fiind de 1-2 zile lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean sau 2-3 zile lucratoare intre oricare alte 2 localitati. Livrarea se face prin predarea personala a comenzii la adresa destinatarului de catre factorul postal sau agentul PRIORIPOST. Ora maxima de preluare a comenzilor care urmeaza a fi predate curierului in aceeasi zi este 10:00. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.
  • TNT, Fan Courier, DPD, livrare la nivel national doar pentru locatiile Km 0. Comenzile care au ca adresa de destinatie localitatile aflate inafara km 0 sunt livrare prin TNT/Fan Courier/DPD doar dupa confirmarea si achitarea de catre client a costurilor suplimentare cat si a valorii produselor. Tariful aplicat pentru acest serviciu este format din tariful de baza la care se adauga costuril aferent serviciului cont colector.

Tarife generale de livrare practicate de curieri:

 

TNT
Fan Courier
DPD

Posta
Romana standard

Posta
Romana  Prioripost

 

Timp livrare 24h Serviciu indisponibil
1-3 zile lucratoare
Plata ramburs
Tarif livrare in Bucuresti de la 27 Lei
(Zona 0, primul Kg)
de la 17 lei
Tarif livrare nationala
de la 27 lei
(Zona 0, primul Kg)

de la 17 lei
Tip livrare predare
persoanala

predare
persoanala

 – Atat TNT, Fan Courier, DPD cat si Posta Romana livreaza  coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
  – Pentru lista completa de destinatii Km 0 va rugam sa consultati site-urile TNT , Fan Courier sau DPD.

Legitimatie conducator auto agreata ARR 2020-2021

Site-ul Legitimatiideserviciu.ro va pune la dispozitie noile legitimatii de serviciu pentru conducatori auto, agreate ARR 2020-2021(potrivit ultimului model legal). Conform Hotararii de Guvern nr. 69 din 1 februarie 2012, articolul 4, punctele 57.2 si 77.2, reprezinta contraventie lipsa unei legitimatii conducator auto valabile, din care sa reiasa ca este angajat al operatorului de transport sau […]

Derulează în sus