Primul producator dedicat de Legitimatii conducatori auto ARR 2017-2018, ecusoane si legitimatii cartonate personalizate sau model standard
content top

Legitimatii de serviciu cartonate simple si personalizate

Legitimatie de serviciu simpla cartonataLegitimatie de serviciu simpla cartonata

Site-ul Legitimațiideserviciu.ro va pune la dispoziție legitimatiile de serviciu cartonate atat personalizate cat si nepersonalizate(standard) dupa cum urmeaza:

 

Legitimatii de serviciu cartonate simple (nepersonalizate)

Dimensiunea unei legitimatii de serviciu simple este de aproximativ 10 cm x 6 cm. Culoarea disponibila fiind albastru inchis (bleumarin). Interiorul este simplu (fara numele firmei sau logo). Este cea mai buna varianta daca doriți niste legitimatii de serviciu elegante, oficiale dar simple in același timp.
Pretul legitimatiilor de serviciu cartonate simple este in functie de cantitatea cumparata sau promotiile active astfel:
Cantitatile intre 1-50 bucati au pretul de 9.95 Ron/buc(Nu se mai adauga TVA)
Cantitatile mai mari de 51 buc: cere oferta

Legitimatii de serviciu cartonate personalizatelegitimatii de serviciu personalizate coperta folio

Legitimatiile de serviciu cartonate personalizate, presupun personalizarea interiorului exact asa cum doreste clientul (eventual adaugarea unui numar maxim de 5 file). De asemenea pe coperta se poate imprima orice text sau logo.
Pentru personalizarea copertii se realizeaza o matrita de magneziu care se achita separat (costul acesteia fiind de la 50 – 200 de lei in functie de suprafata si complexitatea acesteia).
Pretul legitimatiilor de serviciu cartonate personalizate este in functie de cantitatea cumparata cat si de caracteristicile dorite. Pentru un pret exact va rugam sa ne cereţi o ofertă.

legitimatii de serviciu personalizate interiorLegitimatiile de serviciu simple cartonate sunt create pentru a fi folosite intr-un spectru larg de activitati astfel, acestea se  adreseaza companiilor care au angajati tehnicieni sau lucratori specializati, institutiilor educationale: scoli, facultati, licee; sau pur si simplu pentru o mai buna identificare a angajatilor Dvs. in fata organelor abilitate sau a clientilor.