Primul producator de Legitimatii conducatori auto ARR
content top

Legitimații de serviciu cartonate simple și personalizate

Share Button
legitimatie de serviciu simpla cartonata

legitimatie de serviciu simpla cartonata

Site-ul Legitimațiideserviciu.ro vă pune la dispoziție legitimațiile de serviciu cartonate atât personalizate cât și nepersonalizate(standard) după cum urmează:

Legitimații serviciu cartonate simple (nepersonalizate)

Dimensiunea unei legitimații de serviciu simple este 10 cm x 6 cm. Culoarea disponibilă fiind albastru închis (bleumarin). Interiorul este simplu (fără numele firmei sau logo). Este cea mai bună variantă dacă doriți niste legitimații de serviciu elegante, oficiale dar simple în același timp. Prețul legitimațiilor de serviciu cartonate simple este în funcție de cantitatea cumpărată și nu conține TVA astfel:
1-50 buc: 9.95 Ron/buc*
>51 buc: cere oferta
*La pretul de mai sus nu se mai adauga TVA.

Legitimații de serviciu cartonate personalizate

Legitimațiile de serviciu cartonate personalizate, presupun personalizarea interiorului exact așa cum dorește clientul (eventual adăugarea unui număr de file). De asemenea pe copertă se poate imprima orice text sau logo. Pentru copertă se realizează o matrița de magneziu care se achită separat (costul acesteia fiind de la 50 – 200 de lei în funcție de suprafața și complexitatea acesteia).Prețul legitimațiilor de serviciu cartonate personalizate este în funcție de cantitatea cumpărată astfel:
10-50 buc: 19.95 Ron/buc*
>51 buc: cere oferta
*La pretul de mai sus nu se mai adauga TVA.

Stoc curent: 0 buc

Share Button
Aveti intrebari? Consultantii nostrii va pot ajuta: 0768.594.658 Program L-V: 8-16Comanda ACUM