Primul producator de Legitimatii conducatori auto ARR 2015-2016, ecusoane si legitimatii cartonate personalizate sau model standard
content top

Legitimații de serviciu cartonate simple și personalizate

legitimatie de serviciu simpla cartonata

legitimatie de serviciu simpla cartonata

Site-ul Legitimațiideserviciu.ro vă pune la dispoziție legitimațiile de serviciu cartonate atât personalizate cât și nepersonalizate(standard) după cum urmează:

Legitimații serviciu cartonate simple (nepersonalizate)

Dimensiunea unei legitimații de serviciu simple este de aproximativ 10 cm x 6 cm. Culoarea disponibilă fiind albastru închis (bleumarin). Interiorul este simplu (fără numele firmei sau logo). Este cea mai bună variantă dacă doriți niste legitimații de serviciu elegante, oficiale dar simple în același timp. Prețul legitimațiilor de serviciu cartonate simple este în funcție de cantitatea cumpărată sau promoţiile active astfel:
1-50 buc: 9.95 Ron/buc(Nu se mai adauga TVA)
>51 buc: cere oferta

Legitimații de serviciu cartonate personalizatelegitimatii de serviciu personalizate coperta folio

Legitimațiile de serviciu cartonate personalizate, presupun personalizarea interiorului exact așa cum dorește clientul (eventual adăugarea unui număr maxim de 5 file). De asemenea pe copertă se poate imprima orice text sau logo. Pentru copertă se realizează o matrița de magneziu care se achită separat (costul acesteia fiind de la 50 – 200 de lei în funcție de suprafața și complexitatea acesteia).Prețul legitimațiilor de serviciu cartonate personalizate este în funcție de cantitatea cumpărată sau promoţiile active astfel, cât şi de caracteristicile dorite. Pentru un preţ exact vă rugăm să ne cereţi o ofertă.

legitimatii de serviciu personalizate interiorLegitimatiile de serviciu simple cartonate sunt create pentru a fi folosite intr-un spectru larg de activitati astfel, acestea se  adreseaza companiilor care au angajati tehnicieni sau lucratori specializati, institutiilor educationale: scoli, facultati, licee; sau pur si simplu pentru o mai buna identificare a angajatilor Dvs. in fata organelor abilitate sau a clientilor.